Придружете ни се во правењето промени

slika od volonteri

#заеднозаподобраиднина Придружете ни се во правењето промени Како спонзор на нашата добротворна организација, вие не само што ќе поддржувате голема кауза, туку и ќе направите опиплива разлика во животите на оние на кои им е потребна. Вашата поддршка ќе ни помогне да обезбедиме помош и ресурси за оние на кои им е најпотребна и да […]

Добродојдовте

logo na od srce i aequalitas social

Добродојдовте Со големо задоволство ви посакуваме добредојде во нашата добротворна организација, каде што сме посветени на позитивно влијание врз светот. Нашата мисија е да обезбедиме поддршка, ресурси и помош на оние на кои им треба и да создадеме подобра иднина за сите. Ние веруваме дека секој човек заслужува можност да живее среќен, здрав живот, без […]

Збор на основачот

cover za post "zborovi na osnovacot"

Од Срце е проект кој е од уникатен тип во регионот. Преку овој проект сакаме да допреме до срцата на сите оние кои им е најпотребна нашата хуманост. Уникатниот пристап на проектот Од Срце – да им пружа еднаква шанса на сите, нуди повеќе различни можности за донирање, ги информира донаторите и институциите за состојбата […]

Телефонски донации

Deutsche_Telekom_2022

14151

За корисниците на Телеком. Цената на повик изнесува 100ден.

Logo_of_A1

14153

За корисниците на А1 Македонија. Цената на повик изнесува 100ден.

Во ЕКВАЛИТАС СОЦИАЛ, ние веруваме дека секој придонес, без разлика колку е голем или мал, може да направи разлика. Затоа прифаќаме донации од секаков вид, не само финансиски придонеси. Без разлика дали се работи за вашето време, вештини или ресурси , вашата поддршка е непроценлива за нашата мисија и за заедниците на кои им служиме.

Ги поздравуваме сите типови на донации, како што се материјали, опрема и услуги, како и волонтерски можности за поединци и групи кои се страстни да направат позитивно влијание. Ние исто така прифаќаме подароци од акции, хартии од вредност и недвижен имот и нудиме персонализирани опции за давање за оние кои сакаат да имаат долгорочно влијание.

Доколку сте заинтересирани да ја поддржите нашата работа на начин што ги надминува финансиските придонеси, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Нашиот тим е тука да одговори на сите прашања што можеби ги имате и да ви помогне да го најдете најдобриот начин да се вклучите.

Ви благодариме за вашата континуирана поддршка и за вашата посветеност да создадете подобар свет за сите

Во ЕКВАЛИТАС СОЦИАЛ, ние сме благодарни за поддршката на бизнисите кои ја споделуваат нашата страст за создавање подобар свет. Без разлика дали тоа е преку финансиски придонеси, донации во натура или волонтерски можности, ние веруваме дека бизнисите играат клучна улога во создавањето трајни промени.

Ја поздравуваме секоја форма на соработка со бизниси кои се усогласени со нашата мисија и вредности. Од маркетинг кампањи поврзани со каузата и волонтерски програми на вработени, до донации на производи и спонзорства на настани, постојат многу начини на кои бизнисите можат да направат разлика и да ја поддржат нашата работа.

Ако сте сопственик на бизнис или претставник заинтересиран за поддршка на нашата организација, не двоумете се да не контактирате. Нашиот тим е тука да ви помогне да го пронајдете најдобриот начин да се вклучите и да имате позитивно влијание во животите на оние на кои им служиме.

Ви благодариме за вашата континуирана поддршка и за вашата посветеност да создадете подобар свет за сите.