Добродојдовте

Со големо задоволство ви посакуваме добредојде во нашата добротворна организација, каде што сме посветени на позитивно влијание врз светот. Нашата мисија е да обезбедиме поддршка, ресурси и помош на оние на кои им треба и да создадеме подобра иднина за сите.

Ние веруваме дека секој човек заслужува можност да живее среќен, здрав живот, без оглед на неговите околности. Затоа се здруживме да ја формираме оваа организација, да направиме разлика во животите на оние на кои им е најпотребна.

Нашата цел е да одговориме на некои од најголемите предизвици со кои се соочуваат нашите заедници денес, како што се сиромаштијата, бездомништвото, гладот и недостигот на пристап до образование и здравствена заштита. Наша цел е да обезбедиме помош и поддршка на оние на кои им е потребна, и да ги поттикнеме да ги подобрат своите животи и да изградат посветла иднина.

Ние сме организација водена од заедницата, која се потпира на поддршката и великодушноста на луѓето како вас за да направи разлика. Без разлика дали тоа е преку волонтирање на вашето време, правење донација или ширење на свеста за нашата кауза, постојат многу начини да се вклучите и да влијаете.

Заедно, можеме да создадеме свет во кој секој ќе има можност да напредува. Придружете ни се во нашата мисија да направиме разлика и да создадеме посветла иднина за сите.

 

Ви благодариме за поддршката и великодушноста. Со нетрпение очекуваме да работиме со вас за позитивно влијание врз светот.

Телефонски донации

Deutsche_Telekom_2022

14151

За корисниците на Телеком. Цената на повик изнесува 100ден.

Logo_of_A1

14153

За корисниците на А1 Македонија. Цената на повик изнесува 100ден.

Во ЕКВАЛИТАС СОЦИАЛ, ние веруваме дека секој придонес, без разлика колку е голем или мал, може да направи разлика. Затоа прифаќаме донации од секаков вид, не само финансиски придонеси. Без разлика дали се работи за вашето време, вештини или ресурси , вашата поддршка е непроценлива за нашата мисија и за заедниците на кои им служиме.

Ги поздравуваме сите типови на донации, како што се материјали, опрема и услуги, како и волонтерски можности за поединци и групи кои се страстни да направат позитивно влијание. Ние исто така прифаќаме подароци од акции, хартии од вредност и недвижен имот и нудиме персонализирани опции за давање за оние кои сакаат да имаат долгорочно влијание.

Доколку сте заинтересирани да ја поддржите нашата работа на начин што ги надминува финансиските придонеси, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Нашиот тим е тука да одговори на сите прашања што можеби ги имате и да ви помогне да го најдете најдобриот начин да се вклучите.

Ви благодариме за вашата континуирана поддршка и за вашата посветеност да создадете подобар свет за сите

Во ЕКВАЛИТАС СОЦИАЛ, ние сме благодарни за поддршката на бизнисите кои ја споделуваат нашата страст за создавање подобар свет. Без разлика дали тоа е преку финансиски придонеси, донации во натура или волонтерски можности, ние веруваме дека бизнисите играат клучна улога во создавањето трајни промени.

Ја поздравуваме секоја форма на соработка со бизниси кои се усогласени со нашата мисија и вредности. Од маркетинг кампањи поврзани со каузата и волонтерски програми на вработени, до донации на производи и спонзорства на настани, постојат многу начини на кои бизнисите можат да направат разлика и да ја поддржат нашата работа.

Ако сте сопственик на бизнис или претставник заинтересиран за поддршка на нашата организација, не двоумете се да не контактирате. Нашиот тим е тука да ви помогне да го пронајдете најдобриот начин да се вклучите и да имате позитивно влијание во животите на оние на кои им служиме.

Ви благодариме за вашата континуирана поддршка и за вашата посветеност да создадете подобар свет за сите.