#солидарностзатурцијаисирија

Поддршка на жртвите од земјотресот во Турција и Сирија

Неодамнешниот земјотрес во Турција предизвика широко распространето уништување, погодувајќи илјадници луѓе, а многумина оставија без покрив над главата и имаат потреба од помош. Нашите срца се со оние кои беа погодени од оваа катастрофа и ние сме посветени да обезбедиме поддршка на кој било начин.

Како добротворна организација, веруваме дека е наша одговорност да им помогнеме на оние на кои им е потребна, особено во време на криза. Тоа е причината зошто ние посегнуваме до нашата заедница за да помогне во поддршката на напорите за помош за жртвите од земјотресот во Турција.

Колку и да е мала, секоја донација прави промена. Вашите придонеси ќе бидат директно насочени кон обезбедување помош и поддршка за оние кои биле погодени, вклучувајќи храна, засолниште, медицински материјали и многу повеќе. Со поддршка на напорите за помош, можете да помогнете да се направи вистинска промена во животот на оние на кои им е најпотребно.

Постојат неколку начини на кои можете да ги поддржите напорите за помош:

– Направете финансиска донација преку нашата веб-страница

– Споделете информации за земјотресот и нашите напори за помош на социјалните мрежи. Со подигање на свеста за ситуацијата, можете да помогнете да генерирате поголема поддршка и ресурси за оние на кои им е потребна.

– Волонтирајте го вашето време и вештини. Ако имате искуство во помош при катастрофи или какви било други релевантни вештини, ве молиме контактирајте со нас за да дознаете како можете да помогнете.

Ние сме длабоко благодарни за вашата поддршка и великодушност во овие тешки времиња. Заедно, можеме да направиме вистинска промена во животите на погодените од земјотресот во Турција.

Ви благодариме за поддршката.

Превземи објави за социјални мрежи

Објава ( Post )

Приказна ( Story )

Телефонски донации

Deutsche_Telekom_2022

14151

За корисниците на Телеком. Цената на повик изнесува 100ден.

Logo_of_A1

14153

За корисниците на А1 Македонија. Цената на повик изнесува 100ден.

Во ЕКВАЛИТАС СОЦИАЛ, ние веруваме дека секој придонес, без разлика колку е голем или мал, може да направи разлика. Затоа прифаќаме донации од секаков вид, не само финансиски придонеси. Без разлика дали се работи за вашето време, вештини или ресурси , вашата поддршка е непроценлива за нашата мисија и за заедниците на кои им служиме.

Ги поздравуваме сите типови на донации, како што се материјали, опрема и услуги, како и волонтерски можности за поединци и групи кои се страстни да направат позитивно влијание. Ние исто така прифаќаме подароци од акции, хартии од вредност и недвижен имот и нудиме персонализирани опции за давање за оние кои сакаат да имаат долгорочно влијание.

Доколку сте заинтересирани да ја поддржите нашата работа на начин што ги надминува финансиските придонеси, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Нашиот тим е тука да одговори на сите прашања што можеби ги имате и да ви помогне да го најдете најдобриот начин да се вклучите.

Ви благодариме за вашата континуирана поддршка и за вашата посветеност да создадете подобар свет за сите

Во ЕКВАЛИТАС СОЦИАЛ, ние сме благодарни за поддршката на бизнисите кои ја споделуваат нашата страст за создавање подобар свет. Без разлика дали тоа е преку финансиски придонеси, донации во натура или волонтерски можности, ние веруваме дека бизнисите играат клучна улога во создавањето трајни промени.

Ја поздравуваме секоја форма на соработка со бизниси кои се усогласени со нашата мисија и вредности. Од маркетинг кампањи поврзани со каузата и волонтерски програми на вработени, до донации на производи и спонзорства на настани, постојат многу начини на кои бизнисите можат да направат разлика и да ја поддржат нашата работа.

Ако сте сопственик на бизнис или претставник заинтересиран за поддршка на нашата организација, не двоумете се да не контактирате. Нашиот тим е тука да ви помогне да го пронајдете најдобриот начин да се вклучите и да имате позитивно влијание во животите на оние на кои им служиме.

Ви благодариме за вашата континуирана поддршка и за вашата посветеност да создадете подобар свет за сите.