#заеднозаподобраиднина

Придружете ни се во правењето промени

Како спонзор на нашата добротворна организација, вие не само што ќе поддржувате голема кауза, туку и ќе направите опиплива разлика во животите на оние на кои им е потребна. Вашата поддршка ќе ни помогне да обезбедиме помош и ресурси за оние на кои им е најпотребна и да работиме на создавање посветла иднина за сите.

Со партнерство со нас, ќе добиете пристап до широка мрежа на поединци и организации кои се страстни да направат позитивно влијание врз светот. Исто така, ќе имате можност да ја покажете посветеноста на вашата компанија за општествена одговорност и ангажман во заедницата, помагајќи да се изгради силна репутација и да се поттикне позитивен имиџ.

Постојат неколку начини на кои можете да станете спонзор на нашата добротворна организација:

  • Направете финансиска донација
  • Обезбедете донации во натура, како што се материјали или опрема
  • Учествувајте во нашите настани и кампањи
  • Понудете волонтерска поддршка и ресурси

Заедно, можеме да направиме вистинска промена за подобра иднина. Придружете ни се во нашата мисија да создадеме посветла иднина за сите.  Контактирајте не.

Телефонски донации

Deutsche_Telekom_2022

14151

За корисниците на Телеком. Цената на повик изнесува 100ден.

Logo_of_A1

14153

За корисниците на А1 Македонија. Цената на повик изнесува 100ден.

Во ЕКВАЛИТАС СОЦИАЛ, ние веруваме дека секој придонес, без разлика колку е голем или мал, може да направи разлика. Затоа прифаќаме донации од секаков вид, не само финансиски придонеси. Без разлика дали се работи за вашето време, вештини или ресурси , вашата поддршка е непроценлива за нашата мисија и за заедниците на кои им служиме.

Ги поздравуваме сите типови на донации, како што се материјали, опрема и услуги, како и волонтерски можности за поединци и групи кои се страстни да направат позитивно влијание. Ние исто така прифаќаме подароци од акции, хартии од вредност и недвижен имот и нудиме персонализирани опции за давање за оние кои сакаат да имаат долгорочно влијание.

Доколку сте заинтересирани да ја поддржите нашата работа на начин што ги надминува финансиските придонеси, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Нашиот тим е тука да одговори на сите прашања што можеби ги имате и да ви помогне да го најдете најдобриот начин да се вклучите.

Ви благодариме за вашата континуирана поддршка и за вашата посветеност да создадете подобар свет за сите

Во ЕКВАЛИТАС СОЦИАЛ, ние сме благодарни за поддршката на бизнисите кои ја споделуваат нашата страст за создавање подобар свет. Без разлика дали тоа е преку финансиски придонеси, донации во натура или волонтерски можности, ние веруваме дека бизнисите играат клучна улога во создавањето трајни промени.

Ја поздравуваме секоја форма на соработка со бизниси кои се усогласени со нашата мисија и вредности. Од маркетинг кампањи поврзани со каузата и волонтерски програми на вработени, до донации на производи и спонзорства на настани, постојат многу начини на кои бизнисите можат да направат разлика и да ја поддржат нашата работа.

Ако сте сопственик на бизнис или претставник заинтересиран за поддршка на нашата организација, не двоумете се да не контактирате. Нашиот тим е тука да ви помогне да го пронајдете најдобриот начин да се вклучите и да имате позитивно влијание во животите на оние на кои им служиме.

Ви благодариме за вашата континуирана поддршка и за вашата посветеност да создадете подобар свет за сите.